Web 2.0 enzo … privacy?

Grappig… ik realiseerde me net iets. Naarmate er meer mogelijkheden komen om via internet te kopen, te schrijven, uit te wisselen, mee te bouwen, etc. wordt ook mijn drempel lager om meer van mezelf bloot te geven.

Sinds ik aanraking ben gekomen met internet (1994), heeft de groei mijn wantrouwen en neiging tot zelfbescherming min of meer gelijke tred gehouden met de groei van het internet, en alle mensen (bedrijven) met kwade bedoelingen op het grote boze web…

Even terugkijkend op de 2.0 storm van de afgelopen twee jaar,  realiseer ik me nu dat het internet echt weer van de mensen is geworden. Mijn medewebbers en ikzelf; we zijn opgegroeid. We zijn ondertussen oud en webwijs genoeg om onze eigen boontjes te kunnen doppen.

Web 2.0 (om dat label nog maar even te gebruiken) markeert dus een logische stap in onze groei. En is dus (helaas?) geen revolutie, ook geen evolutie, maar opgroeien.

Reageer hier...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s